Bröllopet..

Ja då äre snart dax känns verkligen nu. Va och fota oss idag.:P
Jag som blir så grymt snygg på kort... eller inte. Så vi får väl se hur det kommer att se ut
Fick även min brud bukett så himla nöjd med den

Nää nu ska jag sova ska förmodligen sälja bilen i morgon så vi lär kolla på en  ny snart:

Puss å Kram

12 juni

Idag än så länge så har jag städat tillsammans  med jögge så att vi ska få lite fint här i lägenheten.
Kom även på idag att vi hade massa bebiskläder liggandes i det framtida barnrummet. Kändes ganska sorligt och sitta och kolla på massa barnkläder och veta att vi inte har nån bebis på gång. Vad ska man entligen göra för att jag ska börja träna och inte hålla på att äta massa onyttigt. Vi har ju sagt att så fort jag har gått ner i vikt så kommer vi börja försöka på riktigt. Jag vill ju verkligen ha en bebis så varför  tar jag inte träningen på allvar???? jag måste verkligen vara dum eller något.
Ja vet verkligen att jögge vill ha ett barn med mig snart också, Nä måste verkligen få lite ordning på livet nu känner jag, har ju varit till körskolan igår och pratat med dem. Ska gå en intensivkurs i augusti så man kan få det oxå.

Var även till optikern som sa att jag borde vara blind mer eller mindre:P hehe Han trodde inte att jag hade sett blad på träden på väldigt länge, Så illa va det tydligen:P Så nu ska ha glasögon känns konstigt att jag ska ha glasögon:D:P

Nää nu måste jag gå tillbaka till städandet. hare bra allihopa som läser:D


11 Juni.

NU är det inte ens 1 månad kvar tills jag och jögge ska gifta oss! Känns både bra och konstig och nerverna börjar komma på riktigt nu.  Är väldigt stressad då min klänning inte är klar!!!!!! Jag vet inte vad jag gör om jag inte får min klänning snart vill ju ha den så jag vet hur jag ska göra med skor och allt det dära.

Och idag ska jag och jögge till stan och kolla med körskolan om det finns tid för intensivkurs, så jag kan få mitt körkort. Och så måste jag till optikern:( Sen ska vi äta middag med jögges far och mor.

Sen tänker jag tvinga med mig jögge på Allsång på lögan;)

RSS 2.0