Vart är vi på väg?

Dem här två dagarna som har varit känns som om hela världen är på väg åt ett helt annat håll. jag känner sådan ilska mot dem som mördat dem här tre barnen som blivit kallblodigt mördade inom en vecka. Hur kan man ge sig på ett oskylldigt barn? Mordet i lisjö hur kan man göra som han gjorde när man arbetar inom ett yrke där man ska göra samhället tryggare?! Jag förstår inte hur man kan döda ett barn som kallar en pappa fast att dem inte är förälder och dotter??! Hur kan man döda sin framtida fru?  för mig är det här helt omöjligt att förstå!!!  Jagv var inne och handlade på biltema idag, jag kunde intelåta bli att känna mig ledsen då jag såg så många barn, som lekte, skrattade och njöt av livet. Hur kan man ta ifrån ett barn sitt liv?


Fick även idag veta om att min halvbrors farfar dog i går, jag kände ju honom. Hur kunde det händaa? Jag vet inte varför allt händer just nu, men jag hoppas verkligen att allt det här skiten tar slut nångång.!!!

2 mars

Det är söndag, vädret är helt värdelöst och vi har massa att packa eftersom vi flyttar om ungefär 1 månad!!!!!
vet inte om det är vädret elleer vad det är men känner mig nere och ledsen hela tiden. jag är jätte lycklig med min älskling. Men känns som om jag aldrig kommer få min bebis som jag så gärna vill ha.
tycker att jag tränar och försöker gå ner i vikt men det händer inget.
Jag vet att jag kommer inte få någon bebis innan jag gått ner i vikt.
Men får väl fortsätta kämpa.

Helgen har varit ganska lugn har varit hemma och kollat på tv och så.

Usch känns som om det inte händer något i mitt liv.:(

RSS 2.0